5 gânduri despre „1976-18 25 aprilie-1 mai 1976

 1. Buna ziua. Este posibil sa aflu programul TV din saptamana 18 – 24 aprilie 1976 ? Se pare ca am primit numele „Laura” in urma vizionarii de catre parintii mei a unui film / piese de teatru din aceasta saptamana (18 – 24 aprilie 1976), in care aparea un personaj pe nume „Laura”, Mi-ar placea mult sa aflu despre ce film / piesa de teatru este vorba si sa o vizionez. Va multumesc. Laura David.

  Apreciat de 1 persoană

   1. Buna, Andy. Multumesc din suflet pentru informatie. Ma voi apuca de cautat numele personajelor din filmele si piesele de teatru din aceasta perioada, sperand sa le gasesc. Multumesc din nou si numai bine.

    Apreciat de 1 persoană

   2. Mulțumesc și eu de informații. Din păcate, majoritatea scanărilor au fost convertite OCR și este distorsionat grav textul. Nu mai vorbesc de coloana cu programul tv tipărită fix la mijlocul ziarului, exact în locul în care este cusut dosarul. Dar, decât deloc, e bine și așa. În scurt timp, voi relua postările cu 45 de reviste din perioada 1975-82. Numărul din 1976 solicitat nu se află printre ele.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s